11.08.2014.

Štampa


Prvi put ove sezone luku Kotor je posjetio brod Riviera. On je sister ship broda Marina, duzine je 239.3 m, BRT je 66172 t, plovi pod zastavom Marsalskih ostrva i na njemu je 1191 putnik i 762 clana posade. Nakon Kotora ispovljava za Krf.



Brodovi kompanije Oceania Cruises sister ships Marina i Riviera su najljepsi, najelegantniji i sofisticifani bordovi koji su debitovali u posljednjih 50 godina. Dizajnerski dodiri su svugdje, od fantasticnog Lalique stepenista i apartmana dizajniranih u Ralph Lauren Home. Vise od svega Marina i Riviera personifikuju iskustvo Oceania Cruises.

Udoban brod srednje velicine, Marina i Riviera zadrzavaju toplinu i sarm njihovih prethodnika brodova Regatta, Insignia i Nautica. Lezeran stil Country kluba I nivo personalizovanog servisa ostane isti, nude jos veci izbor I neke nove sadrzaje. Kao prvi brod dizajniran za ljubitelje dobre hrane na brodu se nudi veliki broj restorana, od kojih je sest otvorenog tipa. Le Reserve od Wine Spectator nudi veliki izbor vina I odgovarajucih jela. Novi Bon Appetit Culinary Center je jedina kulinarska skola na moru. Takodje veliki broj umjetnika na brodu drze casove u Artists Loft-u. Za ljubitelje kafe tu je Baristas Coffee Bar. Smjestaj u svim kabinama je izuzetno prostran.

Na sidristu luke danas je brod Celebrity Silhouette duzine 319 m, BRT je 122210 t, plovi pod zastavom Malte. Na brodu je 1228 clanova posade i 3280 putnika. Sledeca luke je Santorini.