09.05.2014.

Print


 Na sidrištu Luke Kotor u osam sati stigao je brod Ventura. Brod je dugačak 288 m, BRT je 116.017 i plovi pod zastavom Bermuda. Na brodu je 2893 putnika i 1179 članova posade.

Ventura je pravi porodični brod, brod na kojem se uvijek nešto dešava. Sa 12 mjesta na koja se može jesti, uključujući tri glavna restorana, kao i vinski bar i porodični restoran sa velikim izborom jela, dan i noć. Takođe ima 16 kafića, dječjih klubova, teatar na dva nivoa, spa centar i još mnogo mjesta za odmor. Teatar se širi na dvije palube koji nude projekcije filmova, kabare, ples…tu je i Metropolis, fantastičan bar sa panoramskim video zidom koji pravi različite horizonte grada svako veče. Ima jako dobre sportske objekte, dobro opremljenu teretanu, spa centar i četiri bazena.

Venturin najpoznatiji restoran je The White Room kojeg vodi poznati kuvar Marco Pierre White. Tu su još 11 restorana koje vrijedi probati kao tapas bar restoran, azijski restoran i Club Dining – isti sto svako veče i Freedom Dining – bez fiksnih mjesta i vremena.