08.05.2014

Štampa


Na vezu Luke Kotor danas boravi brod Thomson Majesty koji plovi od zastavom Malte, duzine je 207,10 m, BRT iznosi 40.876 t. Na brodu je 1409 putnika I 574 clanova posade.

Parovi jako vole brod Thomson Majesty i lako je znati zasto. Brodski poziv ukljucuje veliki izbor restorana, sofisticiranih barova i spa centar koji ukljucuje tretmane i masaze za dvoje.

U ponudi imaju: Seven Seas restoran sa poslugom za dorucak, rucak i veceru sa opcijom svedskog stola za dorucak, Four Seasons restoran je malo manji od Seven Seas i malo je intimniji, Le Bistro je a la carte restoran i jos dosta njih.


Sedmicno se organizuje Gala vece za putnike sa vecerom sa Kapetanom broda.  U sklopu broda ima i Jubilee Lounge gdje se organizuju kabarei, predstave i plesne veceri, Monte Carlo kazino, barovi, polo klub, Frame 52 namjenjen za jogu i pilates, spa centar,biblioteka  i Thomson Kid‘s Club namjenjen djeci od tri do dvanaest godina.

Na sidru Luke Kotor danas takodje boravi i brod Wind Surf koji plovi pod zastavom Bahama, duzine je 187 m, BRT-a 14.745 t. Na brodu je 181 clan posade i 277 putnika.